Vannløselig støttemateriale til PolyJet

02.03.2022

Et nytt unikt støttemateriale har blitt lansert for to av Stratasys PolyJet 3D-printere. Støttematerialet løses enkelt opp i vanlig springvann og reduserer tiden for etterarbeid betraktelig.

Stödmaterial som löses upp i kranvatten.jpg

Stratasys har lansert et nytt revolusjonerende støttemateriale til Stratasys J35 Pro og Stratasys J55 Prime. WSS150 løses enkelt opp i vanlig springvann eller i en oppvaskmaskin uten kjemikalier. Materialet er spesielt anvendelig der manuell fjerning av støttemateriale kan føre til at deler går i stykker.

Supportmaterial WSS150 PolyJet 3D Skrivare Stratasys.jpg

➤ Første vannløselige støttemateriale for PolyJet
➤ Superenkelt, ikke noe manuelt arbeide er nødvendig
➤ Unngå skader på utskrifter med skjøre detaljer
➤ Unngå dyre investeringer i etterbehandlingssystem

Skaper større designfrihet

Med WSS150 kan konstruktører og ingeniører få større designfrihet når det kommer til komplekse detaljer, uten å måtte bekymre seg for hvordan støttematerialene skal fjernes. WSS150 er også ideell for produksjon av store volum, siden mange utskrifter kan rengjøres samtidig, i motsetning til å håndtere og etterbehandle hver utskrift individuelt.

Løs opp i springvann eller en vanlig oppvaskmaskin

For å fjerne støttematerialet kan utskrifter helt enkelt senkes ned i vann fra springen, eller for raskere fjerning plasseres i en profesjonell eller konvensjonell oppvaskmaskin. Med WSS150 kan brukere av J35 og J55 nå enkelt komplementere 3D-printing i sine arbeidsprosesser uten behov for dyre eller tungvinte etterbehandlingssystemer.

NO - Last ned brosjyre.gif

protech-stratasys-platinum-partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan brukes i din virksomhet. Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene som kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger