Xact Metal lanserer ny metallprinter

15.11.2021

En ny prisgunstig 3D-printer for høyytelses utskrifter i metall er nå tilgjengelig for små og mellomstore bedrifter.

Nyhet - XM200G.jpg

Xact Metal lanserer XM200G som vil gi designere, utviklere og produsenter muligheten til å printe ut metalldeler med høy kvalitet til overkommelige investerings- og driftskostnader. Med tanke på den utskriftshastigheten og utskriftskvaliteten som tilbys, er XM200G fra Xact Metal den rimeligste Metal-PBF (Powder Bed Fusion) 3D-printeren på markedet. Prisen for XM200G er fra 990 000 NOK og oppover.

–    Vi i Protech er veldig glade for å kunne lansere en høyytelses 3D-printer for metall til en svært attraktiv pris, sier Terje Lund, Country Manager for Protech Norge AS. Nordiske små og mellomstore bedrifter får nå en sjanse til å virkelig kunne dra nytte av de fordelene som 3D-printerteknologi gir ved produksjon av metalldeler i lave serier, avslutter Lund.

Økt utskriftshastighet med to lasere

XM200G er basert på det velutprøvde, brukervennlige og kostnadseffektive designet av XM200C metallprinter, men med høypresterende galvanometersystem for laserkontroll. Dette nye designet gir raskere utskriftshastighet med opptil to lasere som overlapper 100% av byggeflaten med 100 𝜇m laserpunkt.

Med byggevolum på 150x150x150 mm er XM200G en svært konfigurerbar maskin med opsjoner som 100, 200 eller 400W fiberlaser, vannkjølte galvanometre, utvidet materialbeholder og manuell tilgang med hansker fra utsiden for enkelt håndtering av detaljer og pulver med det integrerte pulverhåndteringssystemet.

Nordisk forhandler av Xact Metal

Protech har vært nordisk forhandler av Xact Metal siden 2019. Med en kompetent serviceorganisasjon og lokalt lager av forbruksmateriale får kunden ikke bare et pålitelig produkt, men også en støttende partner som er med på hele reisen, også etter investeringen.


Vil du vite mer?

XactMetalLogo w.space.pngKontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan brukes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne de riktige løsningene som både kan effektivisere utviklingsprosesser og minske produksjonskostnadene.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.

XactMetalLogo.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som kan både effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: 977 67 235
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 692 57 045
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger