Velkommen til Protech – selskapet som kan 3D-printere

Ledende nordisk leverandør av 3D-printere og CAD/CAM-system.

Siden 1993 har vi vært pionerer innen 3D-printerløsninger på det nordiske markedet ved å hjelpe bedrifter og industrier med å finne løsninger som effektiviserer produksjonstider og reduserer kostnader. Protech er representert med kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

 • Anders och Evald, grundare av Protech.png

 • Din partner innen additiv produksjon – siden 1993

  Protech har vært med på å bygge opp det nordiske 3D-printermarkedet siden tidlig på 90-tallet. Med lojale og kompetente medarbeidere har Protech skapt stor tillit blant sine kunder. Grunnen til det store kundeengasjementet kommer fra Protech`s tre viktigste tilbud: support, opplæring og rask materialleveranse.

  Protech hjelper bedrifter med å lykkes ved å dele sin kunnskap og lange erfaring i bransjen.

  Protech Järfälla Lager 800px.jpg

 • Besøk en av Europas største 3D-utstillinger

  På kontoret vårt i Moss har vi en utstilling med de mest populære 3D-printerne og en rekke ulike applikasjoner å vise. Kontakt oss for et møte.

  Hos Protech i Sverige finner du et av Europas største utstillinger av 3D-printere. Vi har et bredt utvalg av 3D-utskrifter i både plast og metall, hvor du har mulighet til å føle på og teste ulike materialer.

  En av Protech’s visjoner er at 3D-printere skal være enkle å installere i vanlige lokaler slik at kundene skal unngå store ombygginger og/eller installasjon av spesialtilpassede ventilasjonsanlegg.

  "I vår utstilling skal kundene kunne se hvor enkelt det er å installere en komplett løsning for metallproduksjon i helt vanlige lokaler. Å investere i en 3D-printer skal ikke stille for høye krav til kundene. Det skal være enkelt."

  – Anders Brask, VD for Protech Nordic AB


 • Book et digitalt møte med oss

  Vi tilbyr digitale kundemøter og demoer, kostnadsfrie benchmarks og rådgivning slik at du kan finne den rette 3D-printeren som passer akkurat dine behov.

  Kontakt Protech via dette kontaktskjema.


 • Noen av våre kunder:

  Protech Kunder.jpg