Utdanning

3D-printere og undervisningsmateriale for undervisning i skole og industri.

Med en 3D-printer og 3D-forståelse i klasserommet, vil det være lettere for lærere og pedagoger å hjelpe elevene i deres læringsprosess. 3D-printere kan brukes i fag som inneholder blant annet matematikk og naturfag.

 •  

  3D-printer i skolen

  La en 3D-printer bli et av dine tilgjengelige verktøy som vil hjelpe deg med tilrettelegging av undervisningsarbeidet. Dette verktøyet gir nesten uendelige muligheter til å skape både enkle og komplekse 3D-modeller. Ved å bli bedre kjent med den nye teknologien vil du oppdage de mange mulighetene med en 3D-printer.

  For skoler kan en MakerBot 3D-printer forbedre og utvikle elevenes ferdigheter i naturfag, teknologi, ingeniørfag, kunst, matematikk og design. Hvis du som lærer føler deg usikker på hvordan du skal bruke en 3D-printer i undervisnings sammenheng, anbefaler vi at du bestiller introduksjonsboken 'MakerBot i Klasserommet'.

  Stratasys Curriculum

  Med Stratasys Curriculum kan lærere og pedagoger undervise elever i 3D-teknologi. Stratasys Curriculum er en kostnadsfri undervisningsplan som inneholder instruksjoner, presentasjoner og oppgaver.

  Formålet med undervisningsplanen er å gi studentene en teknisk forståelse av 3D-teknologi, ved å kombinere forelesninger og diskusjoner med praktiske øvelser. Programmet skal bidra til det som kreves for å kunne utøve den mye omtalte 3D-teknologien i det virkelige liv.

  Med Stratasys Curriculum blir man en del av det verdensomspente fellesskapet mellom lærere og pedagoger som arbeider for å utvikle og utvide bruken av 3D-utskrifter i skolen. Ettersom teknologien går fremover hele tiden, endres også opplæringsmateriellet kontinuerlig. I forbindelse med alle endringer tildeles læreren linker for nedlastning per e-post og invitasjoner til Stratasys webseminarer. Registrer deg på Stratasys Curriculum her. Husk at tjenesten er gratis.


 • Kontakt selger

  Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Sigurd Andersen
  sigurd.andersen@protechnorge.no
  Telefon: +47 977 67 253

 • Om Protech

  Protech har vært på markedet i 25 år og er Nordens største forhandlere av 3D-printere. Vi har levert MakerBot 3D-printere siden 2014.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png