Utdanningssektoren

3D-printere og undervisningsmateriell for undervisning i skole og industri.

Med 3D-tenkning og 3D-printere i klasserommet forenkler lærere og pedagoger elevenes læringsprosess. 3D-printere kan brukes i leksjoner som innebefatter blant annet matematikk og naturvitenskap.

 • MakerBot in the Classroom.jpg

 • 3D-printer i skolen

  La en 3D-printer bli ett av mange tilgjengelige verktøy som kan gjøre undervisningsarbeidet ditt lettere. Dette verktøyet gir nesten uendelige muligheter for å lage både enkle og komplekse 3D-modeller. Ved å bli kjent med den nye teknologien vil du oppdage uendelige muligheter med 3D-printeren.

  For skoler kan en MakerBot 3D-printer forbedre og utvikle elevenes kunnskaper i naturvitenskap, teknologi, konstruksjon, kunst, matematikk og design.

  Hvis du som lærer føler deg usikker på hvordan du skal bruke en 3D-printer til undervisningsformål, anbefaler vi at du laster ned 'The MakerBot Educators Guidebook' her. Guiden er helt gratis.

  Trenger du råd? Vi hjelper deg med å finne riktig 3D-printer basert på dine spesifikke behov. Kontakt oss i dag.

   

 • Guide.jpg

 • Stratasys Curriculum.jpg

 • Gratis opplæring gjennom Stratasys

  Stratasys tilbyr undervisningsmateriell som hjelper lærere og pedagoger med å forberede studenter på additiv produksjon. Hos Stratasys finner du inspirerende webinarer og undervisningsplaner med instruksjoner, presentasjoner og oppgaver til studentene dine.

  Med Stratasys kan lærere og pedagoger utvikle og utvide bruken av 3D-teknologien i skolen. Formålet med materialet er å gi studentene en teknisk forståelse av 3D-teknologi ved å kombinere dybdeforelesninger og diskusjoner med praktiske øvelser.

  Klikk her for å komme til Stratasys webside. Husk at alt materiale er gratis.

  Du kan alltid kontakte Protech hvis du har spørsmål.