Ny versjon av GrabCAD for jigger & fiksturer

27.04.2018

Stratasys presenterer en ny versjon av GrabCAD Print som vil hjelpe industrien til å effektivisere produksjonsflyten av jigger og fiksturer.

STRATASYS-GRABCAD-PRINT-PROTECH.jpg

GrabCAD Print er en profesjonell programvare fra Stratasys som muliggjør en jevn flyt av 3D-utskriter. Nå presenteres en ny versjon av programvaren; Jigs and Fixtures for GrabCAD Print. Med programvarens nye funksjoner vil designere og ingeniører kunne fullføre filbehandling og automatisering av jigger og fiksturer på en raskere og enklere måte.

For deg som allerede har en GrabCAD-konto, er det mulig å søke etter Jigs and Fixtures for GrabCAD Print.

Fordeler med den nye programmodulen

Den nye programvaren skal hjelpe industrien til å effektivisere produksjonsflyten for produksjon av jigger og fiksturer. Med Jigs and Fixtures for GrabCAD Print vil designere og ingeniører spare tid og redusere antall iterasjoner i løpet av design- og bearbeidingsfasen. Programvaren er enkel i bruk og den hjelper brukeren til å maksimere designfriheten som finnes i FDM-teknologien.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger