PEKK-basert materiale til Fortus 450mc

12.04.2018

Stratasys lanserer en PEKK-basert termoplast til Fortus 450mc; Antero 800NA. Materialets fremste egenskaper er dets høye styrke, robusthet og slitestyrke.

Stratasys-PEKK-Antero 800NA-Protech.jpg

Antero 800NA er en PEKK-basert termoplast som tar brukere av Fortus 450mc til et helt nytt nivå. Med den styrke, robusthet og slitestyrke som tilbys i PEKK, forbedres designfriheten og brukervennligheten ytterligere med FDM. Antero 800NA tåler også høye temperaturer og hissige kjemikalier, samt at den er formstabil og har liten lekkasje av gasser.

Et materiale for tøffe miljøer

PEKK Antero 800NA Protech.jpgDet nye materialet er et åpenbart valg for steder der en 3D-utskrift utsettes for ulike brensel, oljer, hydraulikkvæsker og andre aggressive kjemikalier. Applikasjonsområdene for ANTERO 800NA finnes bland annet innen fly, kjøretøy og medisinsk industri der det er høye krav til formstabilitet.

Ved å bruke Antero 800NA i en FDM 3D-printer øker designfriheten sammen med en mer effektiv materialutnyttelse.

Antero 800NA er tilgjengelig på Fortus 450mc med det nye supportmaterialet SUP8000B.

Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger