Kostnadsfri undervisningsplan

10.02.2015

Stratasys tar oss til nye høyder innen 3D-teknologien med en ny og kostnadsfri undervisningsplan: Stratasys Curriculum. Planen inneholder instruksjoner, presentasjoner og oppgaver.

Stratasys-Curriculum-Protech.jpg

Forelesning kombinert med praktiske oppgaver

Forbered dine studenter og elever til en karriære formet av 3D-teknikk. For hva er egentlig 3D-teknikk? Hva kan 3D-utskrifter bidra med i både industrien og i skoleundervisningen? Gi dine elever en teknisk forståelse av emnet ved å gå i dybden på forelesninger og i diskusjoner kombinert med praktiske øvelser. Utdanningen skal bidra til det som er nødvendig for å kunne utøve den omtalte 3D-teknologien i det virkelige liv.

Undervisningsplanen inneholder komplette instruksjoner, Power Point-presentasjoner og skoleoppgaver som kan lastes ned og benyttes til en spennende skoleundervisning i 3D-teknikk.

Tydelige instruksjoner til undervisning

Studiet er tydelig lagt opp med instruksjoner og krever ingen store forberedelser for læreren. Vi anbefaler at læreren følger den grunnleggende planen og eventuelt legger til flere oppgaver hvis det er ønskelig.

For hver del av studiet finnes det Power Point-presentasjoner som lastes ned til undervisningstimen. For at læreren ikke skal føle seg usikker i karaktersettingen, finnes det også anbefalinger og karakterskalaer man kan følge.

Undervisningsplanen er tilpasset et skolesemester (14 uker) med en samling pr. uke. Vi anbefaler at hver undervisning varer i 4-6 timer. Alternativt kan studiet deles opp i to undervisningssamlinger pr. uke med 2-4 timers undervisning.

Bli en del av en den omtalte 3D-teknologien

Med Stratasys Curriculum blir læreren en del av det verdensomspennende fellesskapet med lærere og pedagoger som arbeider for å utvikle og utvide bruken av 3D-utskrifter i skolen. Ettersom teknikken går fremover hele tiden, endres også utdanningsmaterialet. I forbindelse med alle endringene, tilbys læreren linker for nedlasting pr. e-post, samt invitasjoner til Stratasys webseminar.

Alt undervisningsmaterialet er på engelsk. Se eksempel her og les mer på www.stratasys.com.