Produktlansering: Stratasys J750

04.04.2016

Stratasys introduserer en ny Polyjet 3D-printer som vil forandre vårt syn på 3D-utskrifter. Stratasys J750 kombinerer materialer og skaper realistiske utskrifter med virkelighetsnære farger og perfekt overflate.

Stratasys-J750-Protech.jpg

Ingen begrensninger med J750

Nå er den her! Den ultimate 3D-printeren Stratasys J750 som printer ut verdens mest detaljrike og realistiske 3D-utskrifter.  Utskriftene har den mest perfekte overflaten og er umiddelbart klare til bruk, man trenger ikke å bruke tid på etterbehandling. Stratasys har også utviklet en ny programvare (Polyjet Studio) til J750 som kan motta VRML-filer, filer som blant annet kan lages i Adobe Photoshop.

- Stratasys J750 tar produktutviklingen til et helt nytt nivå, sier Terje Lund i Protech Norge. Dette er noe som industridesignere bare har kunnet drømme om tidligere, fortsetter Lund. Med Stratasys J750 finnes det ikke lenger noen begrensninger for en designer eller produktutvikler, alt kan printes ut. Vi i Protech ser frem til å kunne tilby denne muligheten til det Nordiske markedet, avslutter Lund.

Last inn seks materialer og print ut i fullfarge

Stratasys J750 printer ut raskere og krever færre materialbytter enn tidligere Polyjet 3D-printere. Den nyutviklede programvaren tilbyr automatisk kartlegging av farger og materialer for å maksimere produktiviteten, slik at Stratasys J750 oppnår en lav kostnad per del. Det finnes over 360 000 farger å velge mellom. I Stratasys J750 kan seks modellmaterialer lastes inn på en gang, noe som minsker mengden spillmateriale drastisk.

Finere lag og raskere 3D-utskrifter

Med nye egenskaper i utskriftsteknologien kan Stratasys J750 øke hastigheten og utskriftskvaliteten til et overraskende høyt nivå. Den produser ekstremt glatte overflater og fine detaljer.

Fordeler med Stratasys J750:

  • Kombiner ulike materialtyper i en og samme utskrift.
  • Last inn flere materialer, minsk mengden spillmateriale.
  • Nyutviklet programvare som godtar VRML-filer.
  • Bruk mindre tid på etterbearbeiding av utskriftene.
  • Mer detaljerte utskrifter med mulighet for blank eller matt overflate