MakerBot® 3D-printer

3D-printere til skoler, bedrifter og industrier som vil komplettere sin virksomhet med additiv produksjon.

MakerBot 3D-printere er brukervennlige og enkle å flytte rundt mellom ulike avdelinger. MakerBot har et stort utvalg av kontortilpassede 3D-printere til en lav investeringskostnad. Alle 3D-printerne er utviklet med den velkjente FDM-teknologien (Fused Deposition Modeling).

 • MB method.jpg

 • MakerBot Method Material.jpg

 • Method 3D-printere for design- og produktutvikling

  MakerBot Method 3D-printere er egnet for applikasjoner innen f.eks. design- og produktutvikling, samt produksjon av prototyper. Med enkle tastetrykk kan konstruktører printe ut CAD-filer og på kort tid ha ferdige prototyper, verktøy, jigger og fiksturer klare til bruk.

  Hele Method-serien er utviklet med et oppvarmet byggekammer, noe som gir et sterkere resultat sammenlignet med kun en oppvarmet byggeplate. Med resirkulerende varme i kammeret, fordeles luften jevnt under hele utskriftsprosessen.
  Velg mellom materialer som ABS, ASA, Nylon, Nylon CF, PC-ABS, PC-ABS FR, PETG, PLA og MakerBot Tough.

  Føler du deg usikker? Vi hjelper deg med å finne riktig 3D-printer basert på dine spesifikke behov. Kontakt oss i dag.

   

 • 3D-printere for utskrifter i karbonfiber

  MakerBot har utviklet et karbonfiberarmert Nylon som kan brukes til hele Method-serien. Nylon CF passer til avanserte applikasjonsområder innen industriell produksjon. Materialet har høy styrke i forhold til vekt, samt egenskaper som svært vridningsstivt og høy varmebestandighet. Til enkelte 3D-printere kan man også kombinere utskrifter med Stratasys oppløselige støttemateriale SR-30.

  3D-printere som er kompatible med Nylon CF:


  Kontakt oss i dag så hjelper vi deg med å finne den rette løsningen.

 • MakerBor Method CF Protech.jpg

 • MakerBot in the Classroom Protech 3D-skrivare.jpg

 • 3D-printere til skoler

  MakerBot har en 3D-printer som er svært godt egnet for pedagogiske formål, MakerBot Replicator+. Med 3D-printere i klasserommet kan den som underviser forbedre og tilrettelegge læringsprosessen til elevene sine. Det er store muligheter for å utvikle elevers kunnskaper innen naturvitenskap, teknologi, konstruksjon, kunst, matematikk og design ved hjelp av 3D-teknologi.

  Hvis du som lærer kjenner deg usikker på hvordan du skal bruke 3D-teknologien i undervisningsformål, anbefaler vi at du bestiller introduksjonsboken 'MakerBot i Klasserommet' fra oss.

  Her kan du lese mer om 3D-printere til skoleundervisning.


 • Kontakt selger

  Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Sigurd Andersen
  sigurd.andersen@protechnorge.no
  Telefon: 977 67 235
  NYTT! Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Sigurd her.


 • Om Protech

  Protech er Nordens ledende leverandør av 3D-printere. Det som kjennetegner Protech er en kompetent salgs- og serviceorganisasjon, levering av pålitelige produkter og lokalt lager av forbruksvarer for raske leveringer.

  Vi har levert MakerBot 3D-printere siden 2014 og er tilgjengelig for kundesupport og materialsalg for alle MakerBot 3D-printere.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png