MakerBot 3D-printere

3D-printere egnet for undervisning og for bedrifter som vil begynne å bruke 3D-printere i sin virksomhet.

Pålitelige og enkle i bruk er kjennetegnene for MakerBot 3D-printere. MakerBot har et bredt spekter av 3D-printere, takket være den lave prisen og at det er enkelt å flytte printeren til ulike avdelinger. Derfor passer en MakerBot 3D-printer utmerket på skoler og i bedrifter der 3D-printerne har forskjellige bruksområder.

 •  

  3D-printere fra MakerBot

  I de senere år har 3D-printere blitt tilgjengelig på markedet til akseptable priser. I MakerBot's sortiment finnes det 3D-printere i flere prisklasser for de som ønsker å investere i en egen maskin. MakerBot egner seg for de som ikke har så høye krav til prototypens overflate. 3D-printerne strekker seg fra den minste varianten med et byggevolum på 100 x 100 x 125 mm, til MakerBot Replicator Z18 som bygger modeller opp til 305 x 305 x 457 mm.

  FDM-MakerBot-Protech.gif

  3D-printere med FDM-teknologi

  Alle 3D-printere fra MakerBot bruker den velkjente FDM-teknologien, Fused Deposition Modeling, som er en additiv produksjonsmetode som brukes for å lage 3D-modeller. En FDM-utskrift er en digital 3D-modell som printeren siden leser av og bygger opp i lag for lag ved å mate inn materiale (PLA eller ABS).  De forskjellige lagene festes til hverandre inntil objektet er fullført.

  Design- og produktutvikling

  MakerBot 3D-printere passer for mindre bedrifter som arbeider med design- og produktutvikling. Med enkle tastetrykk kan et design printes ut, fysisk holdes i og funksjonstestes, før selve produksjonen starter. Med en 3D-printer i huset kan man minske produksjonstiden og holde kostnadene nede.


 • Kontakt selger

  Kontakt en selger direkte eller send din kontaktinformasjon via vårt kontaktskjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

  Sigurd Andersen
  sigurd.andersen@protechnorge.no
  Telefon: +47 977 67 253

 • Om Protech

  Protech har vært på markedet i 25 år og er Nordens største forhandlere av 3D-printere. Vi har levert MakerBot 3D-printere siden 2014 og er MakerBot Platinum forhandler.

  MakerBot_Authorized_Platinum_Wht.png