Protech ny MakerBot forhandler

23.07.2014

Protech har nylig inngått en forhandleravtale med MakerBot, en globalt ledende leverandør av 3D-printere. Protech blir nå MakerBot's nordiske forhandler av MakerBot® Replicator® 3D-printere og skannere. Protech vil kunne tilby samtlige MakerBot produkter allerede etter sommeren.

MakerBot-Protech-Återförsäljare.jpg

Utvidelsen av produktspekteret gjøres dels for å kunne møte den økende etterspørselen på markedet, samt dels for at MakerBot's produkter er et utmerket supplement til Protech's nåværende produkter. Med MakerBot vil Protech fortsatt kunne tilby 3D-printere til flere kundegrupper, fra konsument- og skrivebordsbrukeren til de profesjonelle brukerne.

Produkter med potential

- Vi ser at MakerBot's produkter har et stort potensial og kommer til å ta 3D-revolusjonen et steg videre i Norden. MakerBot vil blant annet kunne bidra til et økt bruk av 3D-teknologien i utviklings- og produksjonsindustrien, sier Evald Ottosson, VD for Protech. Protech er veldig stolte over å kunne bringe det Nordiske markedet til et nytt nivå.

Utveckling av global närvaro

- MakerBot's partnerskap med Protech er et stort skritt i utviklingen av vår globale tilstedeværelse og for å få MakerBot 3D-printere og skannere ut til flere land, sier Mark Schulze, Vice President of sales, MakerBot. Protech's lidenskap for innovasjon, kreativitet og lange erfaring med 3D-printere, gjør selskapet til en meget god forhandler av den spennende 3D-teknologien som MakerBot tilbyr, avslutter Schulze.

Protech vil starte leveransene etter sommeren, men allerede nå finnes det informasjon om MakerBot's produkter.

Vi er selvfølgelig tilgjengelig for rådgivning og veiledning når det gjelder hvilken 3D-printer som passer til akkurat ditt behov.

For ytterligere spørsmål ta kontakt med Terje Lund
E-post: terje.lund@protech.se Telefon: +47 69 25 70 45