Stratasys H350 til svensk servicebyrå

01.02.2024

Protech har fått tillit til å levere en Stratasys H350 til servicebyrået Preformance 3DP AB i Småland.

Victor Preformance_600px.png

Preformance 3DP AB har investert i en Stratasys H350 som nå står og jobber for fullt i deres nye fasiliteter i Tenhult. Preformance har lang bakgrunn innen produksjon av sprøytestøpte prototyper og verktøy. I takt med at etterspørselen fra kunder om 3D-printede detaljer økte, så Preformance en mulighet til å utvikle organisasjonen med et servicebyrå. I løpet av hele 2023 ble det planlagt og bygget et helt nytt lokale på 300 m2 ved siden av det de allerede hadde.

-    Da vi begynte å se på hvilket utstyr vi skulle velge, bet vi oss merke i Stratasys H350, sier Victor Sollenby som leder virksomheten på Preformance 3DP. Det som var avgjørende var det solide engasjementet Protech viste, samt at vi fikk muligheten til å levere printede SAF-deler til rundt 20 kunder. Det ga oss et godt bilde av kvaliteten og toleransen på detaljene og vi fikk også positive tilbakemeldinger fra våre kunder.

Begynte å produsere bestillinger samme uke

Preformance var ikke i tvil om at en SAF H350 fra Stratasys var det riktige valget for dem. Bare tre dager etter at maskinen ble levert og installert av Protech’s servicetekniker, kunne de begynne å produsere sin første kundebestilling med den nye teknologien.

-    Jeg er veldig imponert over hvor raskt vi klarte å komme i gang med å printe og levere deler til kundene våre på så kort tid etter installasjon, sier Victor. Vi gjorde grundige testkjøringer og så at alt fungerte perfekt. Vi er veldig fornøyd med denne investeringen.

Levert løsninger til Preformance tidligere

Protech har i flere år levert løsninger til Preformance, blant annet CAD/CAM-systemer fra TopSolid. Med den nye SAF H350 vil Preformance få et forsprang i forhold til andre servicebyråer i Norden.

-    Protech er veldig glade og takknemlige for å ha fått tilliten til å levere dette systemet til Preformance, sier Daniel Risberg, selger i Protech. Preformance består av ekstremt kunnskapsrike og entusiastiske mennesker og vi er overbevist om at de kommer til å lykkes og oppnå stor suksess med sin nye satsing.

Ønsker å bli Nordens beste servicebyrå

Nå har Preformance som mål å bli det beste servicebyrået i Norden. Deres visjon er å ligge i forkant og tilby raske leveranser i hele Norden. Med virkelig god kvalitet.

-    Vi skal være det raske, hyggelige og fleksible servicebyrået som løser kundenes utfordringer, avslutter Victor.

Kontakt Preformance for å bestille 3D-utskrift:
3dp.inquiry@preformance.se


Protech Stratasys Partner.png


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger