Kurs

Skreddersydde kurs på samtlige produkter og programvarer i vårt sortiment.

Kom i gang med ditt siste innkjøp eller lær opp nyansatte. Alle kursene våre er tilpasset deltakernes forkunnskaper, behov og ønsker. Kursene kan gjennomføres enten hos kunden eller i Protech's lokaler i Moss.

 • Bildspel - Kurser Protech.jpg

 • Stratasys 3D-printer

  Protech har lært opp brukere av Stratasys 3D-printere siden 1995. Vi kartlegger kundens forkunnskaper og skreddersyr så alle kurs etter det.

  I forbindelse med kjøp av en 3D-printer fra Stratasys er opplæring inkludert. Selv for kunder som allerede har 3D-printere og som trenger opplæring av nye eller videreopplæring av personale tilbyr vi kurs.

  Kontakt oss for priser og bestilling.

  Stratasys logo.png

 • 3D-printere for metall

  Protech utdanner brukere av Xact Metal 3D-printere. Vi kartlegger kundens forkunnskaper og skreddersyr alle kurs etter det.

  I forbindelse med kjøp av en metalprinter fra Protech er opplæring inkludert. Vi holder også kurs for kunder som allerede har en 3D-printer, men som trenger opplæring til nyansatte eller vil tilby videreopplæring til andre ansatte.

 • TopSolid programvare

  Protech lærer opp brukere av TopSolid CAD/CAM-system. Vi tilbyr skreddersydde kurs på ulike nivåer etter kundens egne ønsker.

  Vi tilbyr kurs som passer alle kunnskapsnivå, fra grunnleggende til avanserte kurs. Vi viser viktige funksjoner for å maksimere mulighetene programvaren har å tilby.

  Kontakt oss for priser og bestilling!

  TopSolid logo 600x148px transparent.png