Evald Ottosson takker for seg

13.12.2021

En av Protech sine to grunnleggere, Evald Ottosson, trekker seg tilbake fra aktivt arbeid i selskapet. Ved årsskifte overlater han stafettpinnen til Thomas Tønnesen.

Evald.jpg

Evald Ottosson, med den første 3D-printeren han solgte i 1994.

Jeg har jobbet med 3D-printere i nesten 30 år, men i slutten av desember er tiden inne for å trekke meg tilbake fra det aktive arbeidet i Protech. Da vi startet Protech var hele verdensmarkedet på ca. 350 maskiner per år, i dag er det annerledes. Sannsynligvis vil det bli solgt like mange maskiner i løpet av den tiden det tar for deg å lese denne artikkelen.

Det har vært en fantastisk reise. Fra de første famlende skrittene med 3D-printere til de maskinene vi ser i dag. Maskiner som brukes i uendelig mange applikasjoner fra printing av prototyper til produksjon. Jeg er likevel helt overbevist om at vi fortsatt bare ser begynnelsen av denne utviklingen.

Jeg vil rette en stor takk til dere, alle våre fantastiske kunder, for reisen vi har gjort sammen. Det har vært en stor glede å utvikle og spre kunnskap om 3D-printere sammen med dere. For samtidig som jeg har misjonert om 3D-printere, har jeg fra dere fått verdifull innsikt om nordisk industri. Sammen har vi ført utviklingen fremover.

Mine oppgaver i Protech blir overtatt av Thomas Tønnesen, noe som gleder meg veldig. Vi har gjennomført en strukturert overtaking i løpet av høsten og Thomas har alle forutsetninger for å ta over stafettpinnen.

Til slutt vil jeg gi noen gode råd på veien:
Ingen vil ha en 3D-printer, men man vil ha det som kommer ut av den! Fokuser på behovet, la fantasien løpe løpsk og du vil oppdage flere bruksområder enn du kunne drømme om!

Tusen takk, nok en gang!

evald signatur.jpg


"Etter mer enn 16 år som leder for den danske delen av Protech, er det en fantastisk sjanse å få muligheten til å lede salget i hele Protech-gruppen. Jeg ser frem til å fortsette utviklingen av Protech og kommer til å gjøre mitt beste for at Protech også i fremtiden vil fortsette å levere de riktige tekniske løsningene, med høy kundetilfredshet og et uovertruffent servicenivå."
Thomas Tønnesen


"Hele Protech takker Evald for hans enestående engasjement for Protech og dets kunder. Personlig ser jeg frem til et fortsatt godt samarbeid med Evald som engasjert deleier og styreleder. Alle vi i Protech takker Evald for alle årene sammen og ønsker lykke til nå når et nytt kapittel begynner."
Anders Brask

Good luck!.jpg

Protech-None_Blue-Grey_500px.png


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger