MakerBot lanserer RapidRinse™

21.10.2021

Glem rensestasjoner og kjemikalier. RapidRinse™ er et nytt støttemateriale til ABS som skaper den raskeste prosessen på markedet for fjerning av støttemateriale.

MakerBot RR.jpg

MakerBot lanserer RapidRinse™, et nyutviklet støttemateriale til ABS som enkelt løses opp i vanlig vann fra springen. Prosessen med RapidRinse er enklere og raskere enn alle eksisterende PVA-løsninger og er dermed markedets beste løsning når det gjelder fjerning av støttemateriale. Alt du trenger er en beholder med vann. Materialet er kompatibelt med MakerBot® Method X.

Features-heated-chamber.png

VECT og RapidRinse for unike ABS-detaljer

ABS er et av de mest etterspurte materialene for 3D-printere, men er samtidig et av de materialene som krever et jevnt temperert byggekammer med presise temperaturreguleringer. MakerBot® Method X med den patenterte teknologien VECT™ 110 (Variable Environmental Controlled Temperature) kombinert med supportmaterialet RapidRinse, leverer ABS-detaljer med unike egenskaper på enklest mulig måte.

Temperaturregulering av byggekammeret

Den patenterte temperaturreguleringen av byggekammeret i MakerBot® Method X, VECT™ 110, gir en jevn og kontrollert temperatur i hele 3D-printerens byggevolum. Den unike temperaturreguleringen resulterer i detaljer som er sterkere i Z-leddet og med overlegen målenøyaktighet i hele byggevolumet.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger