En sikker 3D-printer blir enda sikrere

09.06.2021

MakerBot Clean Air System er et nytt luftrensesystem til Method-serien som renser luften med svært høy effektivitet. Systemet er et komplementært utstyr til 3D-printere som er plassert i mindre rom.

CleanAir-PDP-Hero-Square-2.png

MakerBot lanserer et luftrensesystem som monteres på 3D-printere i Method-serien. Clean Air™ System er utviklet for å skape et tryggere arbeidsmiljø i mindre rom med begrenset ventilasjon eller luftsirkulasjon, samt i rom der flere 3D-printere printer samtidig. Brukere som printer med tredjepartsmateriale, anbefales å supplere sin Method-printer med et Clean Air System.

Bedre filtre sammenlignet med konkurrentene

Method Clean Air System bruker et HEPA-filter som filtrerer ut partikler så små som tre mikron med svært høy effektivitet. Sammenlignet med lignende produkter på markedet, er de fleste utstyrt med EPA-filtre som ikke på langt nær fanger opp samme mengde partikler som et HEPA-filter.

HEPA-filtre byttes enkelt uten noen verktøy etter et år eller 1000 utskriftstimer. Når det er på tide å bytte filter, vil du bli varslet om dette på 3D-printerens berøringsskjerm.

UltiMaker-Main-Logo-200px-high-transparent-light-2.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger