NTI Group kjøper opp Protech MAKE-forretningsområde

14.06.2019

Fra den 1. juli 2019 vil NTI-konsernet derfor betjene alle Protech Nordics kunder innenfor Autodesk MAKE-området med fokus på lisenssalg, support og utdanning.

ProtechNTI2019.jpg

"Oppkjøpet sikrer at Protechs Autodesk-kunder får en langsiktig CAM-softwaretilbyder som yter fremragende support og hjelp til å utvikle våre kunders forretning", forteller Anders Brask, CEO i Protech Nordic AB.

Steen Alexander, CEO i NTI Group, uttaler: "NTI-konsernet er glade for å inkludere Autodesks MAKE-produktportefølje i vår allerede omfattende utvalg av Autodesk-produkter. Dette støtter vår visjon om å være den ledende fullservicetilbyder i Europa - fra design til produksjon. Vi ser frem til å ønske våre nye kunder velkommen til NTI-familien."


Autodesk_Logo_600x121px.jpgAutodesk MAKE MAKE-området dekker den avanserte CAM-produktporteføljen som PowerMill, PowerShape, PowerInspect, Netfabb, Moldflow og Fusion 360.

NTI Group er en av Autodesks største Platinum-partnere i Europa med nesten 280 medarbeidere og en av Europas ledende leverandører av omfattende digitale Information Management-løsninger rettet mot virksomheter innenfor bygg, design og industri. For mer informasjon om NTI: nti.biz/se, nti.biz/no, nti.biz

Protech er den største 3D-printerforhandler i Norden med kontorer i alle nordiske land. Protech tilbyr en bred vifte av industrielle 3D-printløsninger til plast og metall. For mer informasjon om Protech: www.protech.se, www.protech.dk, www.protechnorge.no, www.protech.fi