Ny FDM-printer med enestående hastighet og presisjon

05.12.2023

Stratasys F3300 setter en ny standard for industrielle 3D-printere for krevende produksjonsapplikasjoner. Med forbedret presisjon og hastighet leverer F3300 markedets beste utskrifter.

Stratasys F3300 Front 800px.jpg

Stratasys F3300 gir nye muligheter til å påskynde produktutviklingen slik at brukerne kan innovere raskere, overvinne produksjonsutfordringer, være raskere på markedet og maksimere avkastningen på investeringer. Dens design og avanserte funksjoner vil revolusjonere måten additiv produksjon brukes på i de mest krevende bransjene.

Invester i banebrytende utstyr og oppskaler produksjonen, samtidig som du vil redusere behovet for å kompromisse mellom additive og tradisjonelle produksjonsløsninger.

Her er noen av fordelene du får med Stratasys F3300:

  • Høyere hastighet: Høyere utskriftshastigheter med økte ekstruderingshastigheter og autokalibrering. F3300 kan oppnå 500 mm/s med en akselerasjon på 1,2 g. Dette gjør den ideell for produksjonsmiljøer hvor tid er avgjørende.
  • Bedre presisjon: Høyere detaljkvalitet med opptil 25% økning i nøyaktighet og repeterbarhet.
  • Flere ekstrudere: F3300 er utviklet med flere ekstrudere som gjør det mulig å bytte mellom ulike materialer uten å tape tid på oppvarming og nedkjøling. Dette muliggjør mer effektive produksjonskjeder.
  • Lavere kostnader: Reduser kostnadene dine med 25-45%, sammenlignet med andre FDM-løsninger.
  • Stort byggevolum: F3300 har et generøst byggevolum på 600 x 600 x 800 mm, noe som gir plass til store deler eller flere mindre deler samtidig.
  • Industrielle materialer: F3300 er kompatibel med høyytelsesmaterialene ASA, PC, Nylon 12CF og Ultem 9085. Disse materialene er egnet for tøffe og krevende bruksområder.
  • Robust konstruksjon: F3300 er utviklet med et robust design for å minimere vibrasjoner og sikre høy presisjon.
  • Tørkefunksjon: F3300 har en innebygd tørkefunksjon som kontinuerlig holder materialspolene tørre. Dette sikrer at materialet alltid er i best mulig stand for utskrift.

Avslutningsvis er Stratasys F3300 en pålitelig og kraftig 3D-printer som egner seg for industrielle applikasjoner hvor kvalitet, hastighet og automatisering er viktige faktorer.

NO - Last ned brosjyre.gif


Protech Stratasys Partner.png


Vil du vite mer?

Kontakt Protech for mer informasjon om hvordan additiv produksjon kan benyttes i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne riktige løsninger som både kan effektivisere utviklingsprosesser og redusere produksjonskostnader.

Terje Lund
E-post: terje.lund@protechnorge.no
Telefon: 69 25 70 45
Book et Teams- eller telefonmøte direkte med Terje her.


Kontaktskjema

*Obligatoriske opplysninger