Den første Xact Metal 3Dprinteren i Europa er installert

17.06.2019

Nå har vi installert XM200C fra Xact Metal i vårt kundesenter i Järfälla. Vi har siden installasjonen kjørt maskinen døgnet rundt uten en eneste feilkjøring.

KundcenterXactMetal.jpg

– Jeg er mektig imponert over at installasjonen har gått så bra og at vi ikke har hatt et eneste problem underveis, sier Anders Brask, VD Protech Nordic AB. Det tok oss bare noen timer fra installasjon til starten av første kjøring i XM200C. Vi har printet ut avanserte geometrier i en hel uke og resultatet er veldig bra, forteller Anders.

XM.jpg3D-printerne for metall under en million

Alle 3D-printerne fra Xact Metal bruker teknologien Metal PBF (Metal Powder Bed Fusion), ofte kalt SLM (Selective Laser Melting) eller DMLS (Direct Metal Laser Sintering). Denne teknologien er den mest brukte innen 3D-printing for metall.

– Ved å kombinere banebrytende teknologi og smart modulær tenkning, har Xact Metal lykkes i å skape 3D-printere for metall som krever en betydelig lavere investering enn andre Metal PBF 3D-printere, sier Anders Brask, administrerende direktør i Protech. Dette betyr at vi i Protech nå kan tilby en 3D-printer for metall til rundt 1 million kroner. Jeg tror at denne prisen gjør det mulig for mange bedrifter og universitet å kunne investere i en 3D-printer for metall.

Kontakt Protech for mer informasjon og leveringstider.


XactMetalLogo.png Kontakt selger

Sigurd Andersen
sigurd.andersen@protechnorge.no
Telefon: +47 977 67 253

Terje Lund
terje.lund@protechnorge.no
Telefon: +47 69 25 70 45